Про компанію Krupps (Італія)
Ми пропонуємо Вам підібрати та купити посудомийну машину для ресторану, кафе, їдальні Krupps з фронтальним або купольним завантаженням.
Італійська компанія Krupps асоціюється з 40-річним досвідом роботи у сфері виробництва професійних посудомийних машин для підприємств громадського харчування.
Використання надійних та міцних матеріалів, зокрема, при виробництві промислових посудомийних машин, завжди позитивно характеризувало компанію Krupps.
Премія в галузі промисловості та експорту, присуджена компанії Krupps у 1973 і 1974 роках, є суттєвим доказом того, що компанія знаходиться у постійному пошуку та піклується про якість своєї продукції.
У 1987 році компанія Krupps розробила інноваційну "clean water washing" систему – одне з найбільш важливих досліджень, що проводяться з метою поєднання ефективного миття та екологічності в посудомийних машинах.
Усі професійні посудомийні машини Krupps мають сертифікацію ЄС і на сьогоднішній день вони здобули популярність не тільки в Європі, а й у всьому світі.
Якість, екологічність, професіоналізм, довіра клієнтів – завжди були основною метою італійської компанії Krupps.
Рекомендації щодо вибору посудомийних машин
Будь-яке підприємство громадського харчування стикається з необхідністю миття посуду. Чистота посуду має велике значення при приготуванні продуктів, їх зберіганні та для забезпечення санітарних норм на підприємствах харчування. Необхідну чистоту посуду та необхідну продуктивність може гарантувати лише найкраща професійна посудомийна машина. Сьогодні у рестораторів вже не виникає питань, що віддати перевагу: ручна праця або покупку посудомийки.
Але як підібрати потрібну Вам посудомийку з широкого спектру машин, що пропонуються на ринку?
Насамперед необхідно проаналізувати ряд параметрів, таких як:
- продуктивність посудомийки;
- вільна площа для розміщення мийного відділення;
- періодичність роботи посудомийки.
Продуктивність є основним критерієм підбору посудомийного обладнання. Основним параметром для розрахунку є кількість посуду та приладів, що підлягають миття протягом дня.
Кількість посуду та приладів (P) визначається за формулою:
P = n1 * N + n2 * N,
де n1 - норма посуду на одного відвідувача;
n2 - норма приладів на одного відвідувача;
N – кількість відвідувачів протягом дня.
Також важливим фактором є вільна площа: іноді буває розумніше поставити замість одного великого посудомийки дві менші, не знизивши продуктивності, але значно заощадивши займану площу.
Періодичність роботи посудомийної машини, так само, як і продуктивність визначається пропускною здатністю та специфікою роботи підприємства. Якщо, наприклад, у кафе кількість відвідувачів варіюється в залежності від часу доби, то нема чого купувати посудомийку постійної дії з високою продуктивністю, достатньо буде посудомийної машини, яка періодично працює.
